Psychologen

Kik Verkaart

BIG-registratienr. 49059068025
AGB-code: 94000631
Werkzaam zowel op de locatie in Nijmegen als in Geldermalsen.

Sinds 1986 heb ik een eigen praktijk. Daarnaast heb ik van 1986 tot 1992 gewerkt in 2 justitiƫle inrichtingen. Vanaf 1992 tot 2012 was ik hoofd van de Afdeling Klinische Psychologie van ziekenhuis Rivierenland te Tiel.

Vanaf 2012 ben ik als klinisch psycholoog-psychotherapeut volledig werkzaam in eigen praktijk. Ik geef individuele, relatie- en groepstherapie.

De intake bestaat uit een gesprek over de klachten en daarna het optekenen van de levensgeschiedenis. Zo krijgen de cliƫnt en ik een goed beeld van de persoonlijkheid waarin de klacht huist.

foto-kik-Popelier-Verkaart-en-Bekkers
foto-wilma-Popelier-Verkaart-en-Bekkers

Wilma Bekkers

BIG-registratienr. 39042992225
AGB-code: 94003179
Werkzaam op de locatie in Nijmegen.

Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest als docent psychologie werk ik alweer meer dan 23 jaar in de hulpverlening waarvan 15 jaar in eigen praktijk.

Als GZ-Eerstelijnspsycholoog (NIP) doe ik met name kortdurende behandelingen bij volwassenen met een groot scala aan licht tot matig ernstige psychische klachten en problemen. Te denken valt aan angst- en stemmingsstoornissen, somatoforme klachten, overbelasting en verwerkingsproblemen. Bovendien heb ik me gespecialiseerd in seksuele problematiek.

Ik kijk analytisch en breng samen met u structuur aan en maak daarbij gebruik van elementen uit de cognitieve gedragstherapie, uit de psychodynamische therapie en werk zo mogelijk oplossingsgericht.

Ik houd rekening met de wensen en mogelijkheden van elke client en probeer steeds klachten en problemen te begrijpen in de context van de client.

https://verkaartbekkers.nl/wp-admin/upload.php

Leny Janssen Visser

Mijn naam is Leny Janssen en ik ben klinisch psycholoog-psychotherapeut. Van huis uit ben ik verpleegkundige, maar heb mezelf door ontwikkeld via de universitaire opleiding geestelijke gezondheidskunde aan de Universiteit Maatricht. Deze studie rondde ik af in 1997. Sindsdien ben ik werkzaam als psycholoog in de GGZ. Eerst als GZ-psycholoog (BIG registratie gehaald 2002) en daarna als psychotherapeut (BIG registratie sinds 2009) en in 2016 heb ik de specialisatie afgerond tot klinisch psycholoog.

Ik heb tot 2022 in GGZ instellingen gewerkt en ben tevens een aantal jaren programmaverantwoordelijke geweest bij een derdelijns instelling voor de behandeling van complex trauma. Na ruim twintig jaar werken in de (klinische) ggz heb ik de overstap gemaakt naar het werken als zelfstandige. Vanaf augustus 2022 werk ik op ZZP-basis voor de praktijk Verkaart en Bekkers. Daarnaast werk ik ook in mijn eigen praktijk.

foto van leny

AGB-code praktijk 94000410