Psychologen

Kik Verkaart

BIG-registratienr. 49059068025
AGB-code: 94000631
Werkzaam zowel op de locatie in Nijmegen als in Geldermalsen.

Sinds 1986 heb ik een eigen praktijk. Daarnaast heb ik van 1986 tot 1992 gewerkt in 2 justitiële inrichtingen. Vanaf 1992 tot 2012 was ik hoofd van de Afdeling Klinische Psychologie van ziekenhuis Rivierenland te Tiel.

Vanaf 2012 ben ik als klinisch psycholoog-psychotherapeut volledig werkzaam in eigen praktijk. Ik geef individuele, relatie- en groepstherapie.

De intake bestaat uit een gesprek over de klachten en daarna het optekenen van de levensgeschiedenis. Zo krijgen de cliënt en ik een goed beeld van de persoonlijkheid waarin de klacht huist.

foto-kik-Popelier-Verkaart-en-Bekkers
foto-wilma-Popelier-Verkaart-en-Bekkers

Wilma Bekkers

BIG-registratienr. 39042992225
AGB-code: 94003179
Werkzaam op de locatie in Nijmegen.

Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest als docent psychologie werk ik alweer meer dan 23 jaar in de hulpverlening waarvan 15 jaar in eigen praktijk.

Als GZ-Eerstelijnspsycholoog (NIP) doe ik met name kortdurende behandelingen bij volwassenen met een groot scala aan licht tot matig ernstige psychische klachten en problemen. Te denken valt aan angst- en stemmingsstoornissen, somatoforme klachten, overbelasting en verwerkingsproblemen. Bovendien heb ik me gespecialiseerd in seksuele problematiek.

Ik kijk analytisch en breng samen met u structuur aan en maak daarbij gebruik van elementen uit de cognitieve gedragstherapie, uit de psychodynamische therapie en werk zo mogelijk oplossingsgericht.

Ik houd rekening met de wensen en mogelijkheden van elke client en probeer steeds klachten en problemen te begrijpen in de context van de client.

https://verkaartbekkers.nl/wp-admin/upload.php

Jessica Becholtz

In 2009 heb ik mijn Master diploma ‘Klinische & Gezondheidspsychologie’ aan de Universiteit Utrecht behaald en ben ik als psycholoog gaan werken in de specialistische GGZ. Hier heb ik ervaring opgedaan met het behandelen van complexe problematiek zoals verslaving, depressie, psycho-trauma en persoonlijkheidsproblematiek. Het begeleiden van mensen met mildere klachten geeft mij eveneens veel voldoening gezien het feit dat er vaak al met een paar gesprekken goede resultaten zijn te behalen. Een behandeltraject is mijns inziens maatwerk; klantgerichtheid en doelgerichtheid zijn voor mij belangrijke pijlers. Daarnaast zijn humor en inlevingsvermogen kenmerkend voor mijn werkwijze.

Gedurende de afgelopen jaren heb ik verschillende postacademische cursussen gevolgd zoals de basiscursus cognitieve gedragstherapie, schematherapie, systemische gedragstherapie en EMDR. Ik blijf mezelf continu ontwikkelen door middel van aanvullende opleidingen, intervisie en supervisie. In september 2019 ben ik begonnen aan de postmaster opleiding tot GZ-psycholoog aan het Radboud Centrum Sociale Wetenschappen in Nijmegen en ben ik tevens werkzaam bij Verkaart & Bekkers Psychologenpraktijk als GZ-psycholoog i.o.  

foto van jessica

AGB-code praktijk 94000410