Psychologen

Kik Verkaart

BIG-registratienr. 49059068025
AGB-code: 94000631
Werkzaam zowel op de locatie in Nijmegen als in Geldermalsen.

Sinds 1986 heb ik een eigen praktijk. Daarnaast heb ik van 1986 tot 1992 gewerkt in 2 justitiële inrichtingen. Vanaf 1992 tot 2012 was ik hoofd van de Afdeling Klinische Psychologie van ziekenhuis Rivierenland te Tiel.

Vanaf 2012 ben ik als klinisch psycholoog-psychotherapeut volledig werkzaam in eigen praktijk. Ik geef individuele, relatie- en groepstherapie.

De intake bestaat uit een gesprek over de klachten en daarna het optekenen van de levensgeschiedenis. Zo krijgen de cliënt en ik een goed beeld van de persoonlijkheid waarin de klacht huist.

foto-kik-Popelier-Verkaart-en-Bekkers
foto-wilma-Popelier-Verkaart-en-Bekkers

Wilma Bekkers

BIG-registratienr. 39042992225
AGB-code: 94003179
Werkzaam op de locatie in Nijmegen.

Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest als docent psychologie werk ik alweer meer dan 23 jaar in de hulpverlening waarvan 15 jaar in eigen praktijk.

Als GZ-Eerstelijnspsycholoog (NIP) doe ik met name kortdurende behandelingen bij volwassenen met een groot scala aan licht tot matig ernstige psychische klachten en problemen. Te denken valt aan angst- en stemmingsstoornissen, somatoforme klachten, overbelasting en verwerkingsproblemen. Bovendien heb ik me gespecialiseerd in seksuele problematiek.

Ik kijk analytisch en breng samen met u structuur aan en maak daarbij gebruik van elementen uit de cognitieve gedragstherapie, uit de psychodynamische therapie en werk zo mogelijk oplossingsgericht.

Ik houd rekening met de wensen en mogelijkheden van elke client en probeer steeds klachten en problemen te begrijpen in de context van de client.

Maarten van Waalwijk

Werkzaam in Geldermalsen en Nijmegen als GZ psycholoog in opleiding.

Ik werk inmiddels sinds 2010 als behandelend psycholoog (NIP). Daarvoor heb ik als coach en organisatiepsycholoog gewerkt met mannen en vrouwen in veeleisende beroepssituaties.

Ik richt me op diagnostiek en behandeling voor volwassenen in de BGGZ en SGGZ.
Afhankelijk van wat de aard van de vraag is kan het zijn dat we meer klachtgericht werken met cognitieve gedragstherapie of EMDR bijvoorbeeld bij angst- en stemmingsklachten, trauma’s, emotionele ontregeling en burn-out.
Of dat we juist meer aandacht besteden aan de patronen die je hebt ontwikkeld waardoor je tegen vragen blijft aanlopen.
Daarbij streef ik ernaar om een op de persoon gerichte behandeling aan te bieden. 

foto-maarten-van-waalwijk-Verkaart-en-Bekkers

AGB-code praktijk 94000410